Alexandrion Group a fost premiat la Gala Topului Național al Firmelor, organizată de Camera de Comerț și Industrie a României

În cadrul Galei „Topului Național al Firmelor” organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, Alexandrion Group a fost distins cu premiul I la categoria Industrie, iar ”brațul comercial” al grupului, Alexandrion Trading, a obținut premiul al III-lea, la categoria Comerț.

În ultimii ani, Alexandrion Group și-a continuat ascensiunea în alegerile consumatorilor, cucerindu-și clienții prin standardele înalte respectate de produsele sale produselor sale. În industria autohtonă de băuturi alcoolice, Alexandrion Group este lider de piață, iar acest fapt a fost recunoscut și apreciat în cadrul evenimentului Camerei de Comerț și Industrie a României.

Stelios Savva CEO Alexandrion Group

”Este o onoare și acceptăm cu seriozitate și responsabilitate acest premiu. Acesta reprezintă o încununare a eforturilor Alexandrion Group de a evolua și de a deveni mai performanți în fiecare zi. Premiul I la categoria Industrie ne bucură și ne provoacă la sporirea eficienței, astfel încât, ca anul viitor, Alexandrion Group să se regăsească pe același loc ca acum, în Topul Național al Firmelor” a declarat CEO-ul Alexandrion Group, domnul Stelios Savva.

Alexandrion Trading a obținut a treia poziție în cadrul clasamentului stabilit de Camera de Comerț și Industrie a României, la categoria Comerț. Acest premiu a fost acordat pentru strategia comercială de excepție de care a dat dovadă firma în anul curent. În condițiile unei piețe dinamice, adaptabilitatea Alexandrion Trading a fost apreciată cu un loc pe podium.

Gala Topului Național al Firmelor, eveniment al al Camerei de Comerț și Industrie a României, a avut loc în seara de 7 noiembrie 2019, în cadrul Romexpo. Acesta a avut o audiență numeroasă, de aproximativ 600 de persoane. Acest eveniment desemnează cei mai importanți actori ai pieței de afaceri românești ai anului.